Onderhoudsproducten bij Interboating

Wat kunnen wij voor u betekenen?

In onze shop hebben wij een geselecteerd gamma producten van het merk STARBRITE in voorraad. Dit gamma omvat producten voor een uitgebreid gebied van toepassingen, oa.:

BOOTSHAMPOO voor het dagelijks onderhoud. Geconcentreerde formule. Verwijdert vuil en vlekken zonder veel inspanning. Laat polyester, teak, chroom, aluminium, geverfde oppervlakken, enz. weer blinken. Laat geen strepen of vlekken achter. 100% biologisch afbreekbaar. Tast de waslaag niet aan.
ROMP- EN BODEMREINIGER voor het verwijderen van gele vaaraanslag, roest, grasachtige bootaangroei en overige vuil en vlekken op romp, waterlijn en bodem.
SUPER ROMP- EN BODEMREINIGER voor het verwijderen van schelpachtige aanslag, zeepokken, roest, hardnekkige bruin/gele vaaraanslag op romp en bodem. Verwijdert ook kalkaanslag op staartstuk en schroef.
MARINE POLISH (met PTEF) biedt de allerbeste bescherming en glans op polyester, geverfde- en metalen oppervlakken. Laat een supergladde en niet plakkerige laag achter tegen sneller afstoten van vuil en vlekken. Behoudt de oorspronkelijke kleur en glans en beschermt tegen roest-, zout-, kalkaanslag en corrosie.
ZWARTE STREPEN REINIGER verwijdert snel en gemakkelijk allerlei soorten diep ingedrongen vuil en vlekken, groene aanslag, hars van bomen, vogel- en spinnenpoep en zwarte strepen veroorzaakt door afgelopen water. Voor polyester, vinyl, aluminium, metaal en geverfde oppervlakken. Uitermate geschikt voor het reinigen van de meeste soorten weefsels.
VINYL CLEANER & POLISH reinigt, vernieuwt en beschermt vinyl. Laat een diepe glans achter. Voorkomt uitdrogen en verkleuren. Vuil en vlekken worden sneller afgestoten. Maakt vinyl waterdicht en voorkomt vlekken veroorzaakt door vocht. Vinyl gaat veel langer mee.
DOEK EN BOOTKAPPEN REINIGER is een reiniger die eenvoudig vuil en vlekken op allerlei soorten doek verwijdert. Uitermate bruikbaar op huiken, boot- en buiskappen en stoelkussens. Herstelt de oorspronkelijke kleur en glans.

WATERPROOFING (met PTEF) is een impregneermiddel dat allerlei soorten doek waterdicht maakt. Uitermate bruikbaar op huiken en boot- en buiskappen. Voorkomt rotten en weervorming. Tast de oorspronkelijke kwaliteit van het materiaal niet aan. Laat geen strepen of vlekken achter. Biedt dankzij PTEF een langdurige bescherming tegen aanhechting van nieuwe vervuiling en laat het doek glanzen.

Wat kunnen wij nog voor u betekenen?

Als u niet graag zelf aan deze klus begint, dan kunnen wij dat voor u doen. U brengt uw boot tot bij ons (of wij halen hem bij u af en brengen hem terug) en wij reinigen hem op een professionele manier. Nadien haalt u hem terug af en hij is onmiddellijk vaarklaar. Dit kan desgewenst uitgevoerd worden in combinatie met een winteronderhoud.