Over Interboating

Interboating is ontstaan uit de passie voor ‘boating’ van oprichter en eigenaar Kurt Stijnen. Tot oktober 2006 was hij zaakvoerder van een bedrijf in de bouwsector en gaf hij leiding aan een 20-tal personeelsleden.

Sinds begin jaren ’80 is Kurt de trotse eigenaar van kleinere speedboten en grotere sportcruisers . Hij besluit van zijn passie zijn beroep te maken als hij in de loop van 2008 toevallig in contact komt met de Duitse exportagent van het Amerikaanse merk Caravelle Powerboats. De samenwerking resulteert in het exclusieve dealership van Caravelle Powerboats voor België. Begin 2009 is Interboating een feit.

Ondertussen heeft de tijd niet stil gestaan. Door het groeiende succes werden meerdere merken aan het aanbod toegevoegd. Samen vormen deze een uitgebreid en complementair gamma van sportboten, vissersboten en RIB’s.

Caravelle powerboats is in de States, n.a.v. de crisis tijdens de voorbije jaren, verkocht aan een nieuwe eigenaar en het gamma sportboten is naar onze mening niet meer aangepast aan de hedendaagse trends en de smaak van de gemiddelde Europeaan. Ook de Duitse invoerder is met de Europese verdeling gestopt. Om deze reden volgen we dit merk niet meer.